Plaćanje i dostava

 

NAČINI PLAĆANJA 

Za fizička lica – Fizička lica poručenu robu sa našeg sajta sada mogu platiti na dva načina:

  1. Plaćanje pouzećem – plaćanje se vrši pri isporuci na adresu i to u gotovini. Kuriru plaćate kupljene artikle i troškove dostave. Troškove dostave plaćate u odnosu na težinu pošiljke (više o tome u nastavku teksta).
  2. Plaćanje preko računa – po želji uplatu možete izvršiti i elektronski, uplatom na tekući račun. Prilikom potvrđene porudžbine na Vašu email adresu će automacki stići sa mail sa podacima za uplatu. U tom slučaju cena dostave je manja, jer kurirksa služba neće računati taksu za otkup. 
Za pravna lica – uslovi plaćanja zavise od porudžbine. Molimo Vas da nas direktno kontaktirate putem mejla ili telefona. 

NAČIN ISPORUKE (za fizička lica)

Isporuka proizvoda vrši se u okviru teritorije Republike Srbije u roku od 2-5 dana ako su svi artikli na skladištu. Ukoliko ste prilikom porudžbine izabrali opciju direktnog plaćanja na tekući račun, isporuka se vrši tek nakon što uplata bude proknjižena kroz izvod banke. 

Pošiljke šaljemo isključivo radnim danima. Sve pošiljke primljene do 11 časova poslaćemo istog dana, ukoliko se sva roba nalazi u kancelariji, a biće isporučene najčešće u roku od 24 sati. Pošiljke koje primimo od petka u 12 časova do ponedeljka u 12 časova poslaćemo u ponedeljak.

Isporuke vrši kurirska služba D Express.  Cenovnik D Express kurirske službe možete pogledati OVDE.

Ne postoji minimalni iznos porudžbine.

Za sve porudžbine preko 3.000 dinara poštarina je BESPLATNA.

Po zahtevu kupca, porudžbina se može podići u našoj kancelariji u Mirijevu. U tom slučaju, molimo kupca da paket pokupi tek nakon što obavestimo da je porudžbina spremna. U slučaju da u datom trenutku nemamo svu poručenu robu na stanju u kancelariji, roba se mora dostaviti iz magacina, što može odužiti ceo proces.

NAČIN ISPORUKE (za pravna  lica)

 Način isporuke zavisi od porudžbine. Molimo Vas da nas direktno kontaktirate putem mejla ili telefona.