Kikiriki puter

450 RSD

450g

SKU: 180116 Category:

Naš kikiriki puter je prava poslastica za sve ljubitelje prirodnog i punog ukusa. Priprema se s posebnom pažnjom u malim serijama, koristeći male blendere kako bismo osigurali da svaki teglica bude sveža i puna ukusa. Za njegovu izradu koristimo isključivo 100% pečeni kikiriki, pažljivo odabran i pečen do savršenstva. Ono što ovaj proizvod čini jedinstvenim jeste činjenica da ne sadrži nikakve dodatke – nema ulja, soli, konzervansa ili drugih aditiva. Samo čista, bogata aroma kikirikija u svakom zalogaju.

Ovaj kikiriki puter je više od običnog namaza – on je pravi kulinarski užitak koji će obogatiti vašu svakodnevnu ishranu. Njegova kremasta tekstura i intenzivan ukus čine ga savršenim dodatkom na doručak, bilo da ga namažete na tost, palačinke ili dodate u zobene pahuljice. Može se koristiti i u pripremi raznih slatkih i slanih jela, kao što su energetske kuglice, domaći kolači ili čak kao sastojak u sosevima za slana jela.

Ako ste ljubitelj nečega slatkog, naš kikiriki puter se odlično kombinuje sa urmama. Slatkoća urmi i bogatstvo kikiriki putera stvaraju savršenu harmoniju ukusa, idealnu za zdravi desert ili užinu. Bez obzira na to kako ga koristite, ovaj prirodni kikiriki puter će postati neizostavan deo vaše kuhinje, dodajući svakom obroku neodoljivu notu domaće ljubavi i pažnje.

Weight 450 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kikiriki puter”

Your email address will not be published.