Namaz od urme – mekani (100% urme)

280 RSD

450g 

SKU: 120025 Category:

Namaz od urme je blagoslov iz prirode, sa bogatim ukusom i teksturom sličnom medu, a pravi se isključivo od 100% urmi, bez dodataka šećera ili drugih zaslađivača. Ova prirodna poslastica je čisto voće u namaznom obliku, sačinjena od najkvalitetnijih urmi koje pružaju bogatstvo ukusa i hranljivih svojstava.

Ovaj namaz nije samo ukusan, već i izuzetno hranljiv, budući da urme sadrže visok nivo vlakana, vitamina, minerala i antioksidanasa. Ovaj bogat sastav čini namaz od urme idealnim izborom za one koji traže prirodnu alternativu zaslađivačima, jer pruža slatkoću uz dodatne koristi za zdravlje.

Namaz od urme može se koristiti na mnogo načina u kulinarstvu. Evo nekoliko ideja kako ga možete uključiti u svoju ishranu:

1. **Zaslađivač:** Namaz od urme može se koristiti kao prirodni zaslađivač u raznim receptima za pečenje, kaše, smutije, čajeve ili kafu.

2. **Poslastica:** Koristite ga kao preliv preko palačinki, pahuljica, voćnih salata ili sladoleda za dodatnu slatkoću i bogat ukus.

3. **Marinada:** Upotrebite namaz od urme kao osnovu za pripremu marinada za meso, ribu ili povrće, dajući im bogatstvo ukusa i karamelnu notu.

4. **Dressing:** Napravite ukusan preliv za salate kombinujući namaz od urme sa limunovim sokom, maslinovim uljem i začinima za salatu.

5. **Energetske pločice:** Koristite namaz od urme kao vezivo za pripremu domaćih energetskih pločica sa dodatkom orašastih plodova, suvog voća i zrnevlja.

Bilo da ga koristite kao zaslađivač, preliv, marinadu ili dodatak u receptima, sirup od urme je prirodna, ukusna i hranljiva alternativa drugim zaslađivačima. Uživajte u njegovom bogatom ukusu i koristite ga za poboljšanje vaših omiljenih jela i poslastica.

Weight 450 g

Nutritivne vrednosti

*Vrednosti preuzete sa sajta www.nutritionvalue.org

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Namaz od urme – mekani (100% urme)”

Your email address will not be published.